Rüyada başka şehirden ev almak

Rüyada başka şehirden ev almak kazancının ilk önce azalacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çıkış yolları bulacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka şehirden ev almak gördüyseniz:

  • Yerinize getirmeniz gereken sorumluluklarınız olması yaratıcı işlerle uğraşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada başka şehirde ev görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir şehirden ev almak kısmetin bollaşacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka şehirden ev almak rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalet eder.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak sorunların çabucak atlatılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet eder.

Rüyada başka bir şehire gitmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına işarettir.

Rüyada başka bir şehir görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, güç ve kudret sahibi olacağına yorulur.

Rüyada başka şehirde bulunmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments