Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada başka bir şehire gideceğini gördüyseniz:

  • Evde ya da aile ilişkilerinizde ufak tefek stres içeren durumlar yaşanabilir.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek hastalıklarının biteceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada başka bir şehire gitmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek fakirlik ve yokluk göreceğine, ayıplanacağına inanılır.

Rüyada başka bi şehire gitmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Rüyada başka şehirden ev almak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalettir.

Rüyada başka şehirde gezmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehirde yaşadığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments