Rüyada başının üstüne düşmek

Rüyada başının üstüne düşmek mutlu bir evliliğe, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başının üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Sonuçta fazla bir şey değişmiyor her durumda mutlusunuz.

Rüyada başının üstüne düşmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, hayatının düzene gireceğine inanılır.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına yorulur.

Rüyada karın üstüne düşmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada dizlerinin üstüne düşmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne düşmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne düşmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasının üstüne düşmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, işinde ustalaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments