Rüyada mezar üstüne düşmek

Rüyada mezar üstüne düşmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, yanlış yönde kararlar verileceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına işarettir.

Rüyada mezar üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ya da belli olaylara katılımınız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada mezarın üstüne düşmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne düşmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, ün sahibi birisi olunacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada başının üstüne düşmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada üstüne ateş düşmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada toprağın üstüne düşmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, güzel günler için yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dizlerinin üstüne düşmek giderlerin artış göstereceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments