Rüyada dizlerinin üstüne düşmek

Rüyada dizlerinin üstüne düşmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dizlerinin üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada dizlerinin üstüne düşmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada dizlerinin üstüne oturmak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada diz üstü düşmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dizlerin üzerine düşmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalettir.

Rüyada dizlerinin üzerine düşmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada diz dize oturmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Rüyada diz çöküp oturmak kırılan kalplerin tekrar barışacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada diz boyu kar görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments