Rüyada mezarın üstüne düşmek

Rüyada mezarın üstüne düşmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, hayal kırıklığına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, anne ve baba duası alınacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Ya da sizin şikayetleriniz insanların size güvenini azaltabilir.

Rüyada mezar üstüne düşmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne düşmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına işarettir.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine inanılır.

Rüyada kafasının üstüne düşmek iş konusunda kısmetin açılacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin üstüne düşmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kumun üstüne düşmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne ateş düşmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, fırsatların heba edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sobanın üstüne düşmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments