Rüyada ayaklarının üstüne düşmek

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Arkaya bakmadan ilerlemelisiniz.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ayak üstüne düşmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, umutsuz olacağına inanılır.

Rüyada ayakları üstüne düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada iki ayak üstüne düşmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada dört ayak üstüne düşmek bir fitne çıkarmaya, birikim yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek yüküne ortak olacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments