Rüyada başının örtüldüğünü görmek

Rüyada başının örtüldüğünü görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başının örtüldüğünü gördüyseniz:

  • Belli konuları kolaylaştırmak istiyorsunuz.

Rüyada başına siyah örtü örtmek işlerinin kötüye gideceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına işaret eder.

Rüyada başının örtülü olduğunu görmek sağlığının bozulacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başında yeşil örtü görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işaret eder.

Rüyada başında beyaz örtü görmek alanında marka bir isim olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek hasta ise iyileşeceğine, çok hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başında siyah örtü görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments