Rüyada başına yeşil örtü örtmek

Rüyada başına yeşil örtü örtmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, aile hayatlarını bozulacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, aç kalacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerlere ziyaret gerçekleştirmeniz yeni fırsatların yolunu açabilir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada başına örtü örtmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kimse ile tartışmayacağına tabir olunur.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada başına siyah örtü örtmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil örtü örtmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başında yeşil örtü görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada kabeye örtü örtmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dostlardan zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada namaz örtüsü örtmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments