Rüyada başını örtündüğünü görmek

Rüyada başını örtündüğünü görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işarettir.

Rüyada başını örtündüğünü gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Rüyada başının örtündüğünü görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada başını örtündüğünü görmek heveslerinin de azalacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalettir.

Rüyada yorganla örtünmek kırılacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada eşarp örtündüğünü görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalettir.

Rüyada kapanmak örtünmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan örtünmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının örtündüğünü görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çarşafla örtünmek iş projelerinin gerçek olacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments