Rüyada çarşafla örtünmek

Rüyada çarşafla örtünmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çarşafla örtünmek gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Rüyada çarşafla örtünmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının örtündüğünü görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, şansının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz örtü örtünmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin örtündüğünü görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başını örtündüğünü görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada örtü örtmek örtünmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet eder.

Rüyada eşarp örtündüğünü görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada kapanmak örtünmek helal rızka kavuşacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments