Rüyada yorgan örtünmek

Rüyada yorgan örtünmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan örtünmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı veya birlikte yaşadığınız kişileri memnun etmeyecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yorgan örtünmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorganla örtünmek güzel bir haneye sahip olunacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada havluyla örtünmek aradığı kişiyi bulacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işarettir.

Rüyada kapanmak örtünmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başını örtündüğünü görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin örtündüğünü görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada örtü örtmek örtünmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, yeni planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının örtündüğünü görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments