Rüyada yorganla örtünmek

Rüyada yorganla örtünmek para sıkıntısı çekeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, büyük çaba sarfedeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yorganla örtünmek gördüyseniz:

  • Aldığınız bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Rüyada yorgan örtünmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine tabir olunur.

Rüyada yorganla örtünmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz örtü örtünmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada örtü örtmek örtünmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının örtündüğünü görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin örtündüğünü görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada kapanmak örtünmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çarşafla örtünmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments