Rüyada başının örtündüğünü görmek

Rüyada başının örtündüğünü görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine inanılır.

Rüyada başının örtündüğünü gördüyseniz:

  • Beni biraz ciddiye alanlar ne kadar haklı olduğumu anlayacaklar.

Rüyada başının örtündüğünü görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, zorlukları atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başını örtündüğünü görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada kapanmak örtünmek dünya mallarının çoğalacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına inanılır.

Rüyada başkasının örtündüğünü görmek mali sorunlarının çözüleceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalettir.

Rüyada beyaz örtü örtünmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada havluyla örtünmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının örtündüğünü görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet eder.

Rüyada çarşafla örtünmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments