Rüyada kapanmak örtünmek

Rüyada kapanmak örtünmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına işarettir.

Rüyada kapanmak örtünmek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada kapanmak örtünmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz örtü örtünmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada çarşafla örtünmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başının örtündüğünü görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet eder.

Rüyada yorgan örtünmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının örtündüğünü görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başını örtündüğünü görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada havluyla örtünmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments