Rüyada başından aşağı su dökmek

Rüyada başından aşağı su dökmek parasız günler geçireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, rahat şekilde geçineceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, çalıştıkça da allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada başından aşağı su dökmek gördüyseniz:

  • Genelde dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada başından aşağı su dökmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulur.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine inanılır.

Rüyada baştan aşağı su dökmek kendisine olan güvenin artacağına, rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada kafadan aşağı su dökmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başından aşağı su döküldüğünü görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada başına su dökmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin başına su dökmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada birinin başından su dökmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments