Rüyada baştan aşağı su dökmek

Rüyada baştan aşağı su dökmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada baştan aşağı su dökmek gördüyseniz:

  • Olayların iç yüzünü görmeye ya da karşınızdaki kişileri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada baştan aşağı su dökmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalettir.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada baştan öpülmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baştan vurulmak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada baştan çıkarmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada birini baştan çıkarmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalettir.

Rüyada baştan öpmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baştan yaralanmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments