Rüyada başına su dökmek

Rüyada başına su dökmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret eder.

Rüyada başına su dökmek gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Rüyada başına su dökmek kalbini tekrar hayata açacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başından aşağı su dökmek işinde yükseleceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin başından su dökmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin başına su dökmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalet eder.

Rüyada başa su dökmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başına gül dökmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, getirisinden daha fazla olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına tuz dökmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada eline su dökmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments