Rüyada başından aşağı su döküldüğünü görmek

Rüyada başından aşağı su döküldüğünü görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada başından aşağı su döküldüğünü gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Rüyada başından aşağı su dökmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada başından aşağı su döküldüğünü görmek allah katında güzel mükafatlar almasına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş aşağı durmak dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş aşağı uçmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalettir.

Rüyada baş aşağı yürümek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş aşağı düşmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafadan aşağı su dökmek yeni bir hayat kurulacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için allah’a yalvaracağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments