Rüyada kafadan aşağı su dökmek

Rüyada kafadan aşağı su dökmek canının sağ olacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada kafadan aşağı su dökmek gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Rüyada kafadan aşağı su dökmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine delalettir.

Rüyada kafadan bit dökmek çok büyük zararlar edeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalettir.

Rüyada baştan aşağı su dökmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada başından aşağı su dökmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak yenileneceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafadan bit almak hayattan yana keyif bulacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine rivayet eder.

Rüyada kafadan bit ayıklamak dünya hayatında huzurlu olmaya, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments