Rüyada birinin başından su dökmek

Rüyada birinin başından su dökmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yeni bir yol tutulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada birinin başından su dökmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Rüyada birinin başına su dökmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada başından aşağı su dökmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada başına su dökmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına inanılır.

Rüyada birinin başından su dökmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına inanılır.

Rüyada başa su dökmek bol rızık sahibi olunacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına tuz dökmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada başına gül dökmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada üstüne su dökmek isabetli adımlar atılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments