Rüyada baş üstünde taşınmak

Rüyada baş üstünde taşınmak psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, çok daha mutlu olunacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, işlerinin azalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret eder.

Rüyada baş üstünde taşınmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Rüyada baş üstünde taşınmak işlerin daha kötüye gideceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada el üstünde taşınmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada omuz üstünde taşınmak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başının üstünde ateş görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başının üstünde kedi görmek çıkmaza gireceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine yorulur.

Rüyada başının üstünde yılan görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada baş üstünde yılan görmek zarara uğrayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine rivayet eder.

Rüyada başının üstünde bulut görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments