Rüyada baş üstünde yılan görmek

Rüyada baş üstünde yılan görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, aksiliklerin yaşanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Rüyada baş üstünde yılan gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Rüyada baş üstünde yılan görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başının üstünde yılan görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, stresinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başının üstünde ekmek görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine inanılır.

Rüyada başının üstünde bulut görmek isteklerin yerine geleceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada başının üstünde kedi görmek çok büyük borçlar alacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına alamet eder.

Rüyada başının üstünde ateş görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada baş üstünde taşınmak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine işarettir.

Rüyada başında yılan görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments