Rüyada el üstünde taşınmak

Rüyada el üstünde taşınmak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çok para kazanacağına delalettir.

Rüyada el üstünde taşınmak gördüyseniz:

  • Yeni bir yola girmenizi sağlayacak olaylar zinciri başlıyor.

Rüyada el üstünde taşınmak iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine yorulur.

Rüyada omuz üstünde taşınmak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada baş üstünde taşınmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada elin üstünde yara görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına işarettir.

Rüyada elinin üstünde yürümek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elleri üstünde koşmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına yorulur.

Rüyada elinin üstünde yılan görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada elinin üstünde karınca görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments