Rüyada başının üstünde bulut görmek

Rüyada başının üstünde bulut görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada başının üstünde bulut gördüyseniz:

  • Kafanızı rahatlattığınızda arka planda olan biteni daha net görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada başının üstünde bulut görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına yorulur.

Rüyada bulut üstünde oturmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada bulutların üstünde oturmak allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde uçmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine yorulur.

Rüyada bulut üstünde olmak yüklü bir miktar borç verileceğine, zor bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde yürümek hayatında yeni ufuklar açacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments