Rüyada başının üstünde kedi görmek

Rüyada başının üstünde kedi görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, bunu şeref sayacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, kendisiyle övüneceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başının üstünde kedi gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok uğraştığınız konular daha zevkli bir hal alabilir.

Rüyada başının üstünde kedi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada başının üstünde ateş görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş üstünde taşınmak en doğru şekilde öğreneceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet eder.

Rüyada baş üstünde yılan görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hızlanacağına delalet eder.

Rüyada başının üstünde yılan görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada başının üstünde ekmek görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, gelirinden yana memnun olacağına inanılır.

Rüyada başının üstünde bulut görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin başını koparmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments