Rüyada baş parmağı kesmek

Rüyada baş parmağı kesmek kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, yeni insanlarla tanışacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, işlerinin açılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine tabir olunur.

Rüyada baş parmağı kesmek gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif işiniz veya özel yaşamınızla ilgili olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada sol baş parmağını kesmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işarettir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek sorunların üzüntülere neden olacağına, kazancın her daim artacağına inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada baş parmağı kesmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada baş parmağını kesmek sürekli dua alarak yaşayacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına işaret eder.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada baş parmakta yüzük görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments