Rüyada baş aşağı yürümek

Rüyada baş aşağı yürümek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, maddi imkânlarının artacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada baş aşağı yürümek gördüyseniz:

  • Belli bir durum hakkında bazı kişileri bilgilendirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada baş aşağı yürümek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada baş aşağı uçmak sürekli dua alarak yaşayacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada başından aşağı su dökmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş aşağı durmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına tabir olunur.

Rüyada başından aşağı su döküldüğünü görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada baş aşağı düşmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayır aşağı yürümek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yokuş aşağı yürümek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments