Rüyada yokuş aşağı yürümek

Rüyada yokuş aşağı yürümek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı yürümek gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınız karşınızdaki kişilerle çakışabilir, denge kurulması gerekiyor.

Rüyada yokuş aşağı yürümek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı kaymak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine rivayet eder.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalettir.

Rüyada arabayla yokuş aşağı gitmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı düşmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, planların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, planlı ve programlı davranacağına işaret eder.

Rüyada yokuştan aşağı düşmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı indiğini görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments