Rüyada baş aşağı düşmek

Rüyada baş aşağı düşmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Rüyada baş aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sosyal ilişkileriniz iş yaşamınız ya da özel hayatınız açısından çeşitli faydalar oluşturabilir.

Rüyada baş aşağı düşmek duygularının karşılığını alamayacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş aşağı uçmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine delalettir.

Rüyada başından aşağı su döküldüğünü görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada baş aşağı durmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş aşağı yürümek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza işarettir.

Rüyada başından aşağı su dökmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağıya düşmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine yorulur.

Rüyada aşağıya düşmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments