Rüyada baş aşağı durmak

Rüyada baş aşağı durmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, arzuların gerçekleşeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada baş aşağı durmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerinize veya planlarınıza müdahale eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada baş aşağı durmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işarettir.

Rüyada merdivenin başında durmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada başı açık namaza durmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş üstü durmak hayırlı evlat sahibi olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işarettir.

Rüyada kendi mezarının başında durmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar başında durmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezarın başında durmak eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada baş aşağı düşmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments