Rüyada banyoda su aktığını görmek

Rüyada banyoda su aktığını görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, malının da eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada banyoda su aktığını gördüyseniz:

  • Neler olacağını beklemek yerine, bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada banyoda su aktığını görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Rüyada suyun aktığını görmek çalıştıkça da allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına tabir olunur.

Rüyada tavandan su aktığını görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına işarettir.

Rüyada kirli su aktığını görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments