Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, ümitlerinin son bulacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, hayata küseceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun ya da hangi sonuca ulaşırsanız ulaşın sakin kalmalısınız.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada su akmayan çeşme görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet

Ruyada musluktan lagim suyu akmasi

Anonim

Ruyada lagim suyu akmasi