Rüyada balkondan korkmak

Rüyada balkondan korkmak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan korkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada balkondan korkmak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, şansın ve kısmetin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkonda korkmak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvandan korkmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kediden korkmak çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada cenaze görüp korkmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada camide korkmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments