Rüyada hayvandan korkmak

Rüyada hayvandan korkmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvandan korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Rüyada hayvanlardan korkmak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada vahşi hayvandan korkmak önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet eder.

Rüyada hayvandan korkmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, dostlarını da iyi seçeceğine delalettir.

Rüyada bir hayvandan korkmak ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprüden korkmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ruhtan korkmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine yorulur.

Rüyada merdivenden inmekten korkmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğneden korkmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, allah’ın sevgili kullarından olduğuna delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments