Rüyada balkonda korkmak

Rüyada balkonda korkmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine tabir olunur.

Rüyada balkonda korkmak gördüyseniz:

  • Siz, olayları kendi açınızdan diğerleri ise, kendi açılarından değerlendiriyor olabilir.

Rüyada balkondan korkmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Rüyada balkonda korkmak keyfin bozulacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yılandan korkmak ve kaçmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına alamet eder.

Rüyada kaçırılmaktan korkmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine rivayet eder.

Rüyada bebekten korkmak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Rüyada aşırı korkmak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kartaldan korkmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments