Rüyada yavru kediden korkmak

Rüyada yavru kediden korkmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, elinin de bolluk göreceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kediden korkmak gördüyseniz:

  • Geçmişten kişilerle iletişime geçmenizin iş hayatınıza ya da özel yaşamınıza katkısı olabilir.

Rüyada yavru kediden korkmak fakirlerin zenginleşeceğine, kişinin iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada kedi yavrusundan korkmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Rüyada kedi görüp korkmak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kediden korkmak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kedilerden korkmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına delalettir.

Rüyada beyaz kediden korkmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalettir.

Rüyada siyah kediden korkmak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, işinde verimsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara kediden korkmak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments