Rüyada balkondan düşer gibi olmak

Rüyada balkondan düşer gibi olmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, işlerinin çoğalacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Seyahat esnasında romantik fırsatlar yakalama ihtimaliniz var.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, külfetinin ve yükünün artacağına işarettir.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına inanılır.

Rüyada denize düşecek gibi olmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine işarettir.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments