Rüyada balkondan düşecek gibi olmak

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına alamet eder.

Rüyada düşer gibi olmak evin kasasına giren gelirin artacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına inanılır.

Rüyada düşüyormuş gibi olmak evindeki ve işindeki verimin azalacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada düşmüş gibi olmak ilk etapta durumu kaldıramayacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına inanılır.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments