Rüyada balkondan düşeni tutmak

Rüyada balkondan düşeni tutmak sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına delalet eder.

Rüyada balkondan düşeni tutmak gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak kazancında artış olacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşeni tutmak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak yanlış yatırımlar yapılacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kızının balkondan düştüğünü görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments