Rüyada balkondan düşen birini tutmak

Rüyada balkondan düşen birini tutmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, rızkının artacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada balkondan düşeni tutmak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, güvenini sarsacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını balkondan düşerken görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin balkondan düştüğünü görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşeni görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments