Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, kötü halinden eser kalmayacağına işaret eder.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına yorulur.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada balkondan aşağı düşmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalet eder.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan aşağı inmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada balkondan aşağı bakmak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments