Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, gitmediği yerlere gideceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuların ilerlemesi veya gelişmesi için diğerlerinin harekete geçmesini beklememeli, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu balkondan düştüğünü görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek kazancının helal para olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments