Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar olumlu şeyler vaat ediyor olabilir.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını balkondan düşerken görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını balkondan düşerken görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
8 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Burak

Rüyada babam bolkondan balkona atlarken ayağı takılıyor ve tam düşerken onu tutuyorum annemden yardım istiyorum ama yardım etmiyor kendi çabalarımla onu çekip kurtarıyorum nasıl bir anlam olmalı

Secil

Ruyada kardesime bir bebek attim erkek kardesim yakalasin diye ama asagida birisi onun eline baska bir bebek veriyodu ona attigim hicbir cocugu yakalayamadi ve sonra yüz üstü düştü nedir acaba tesekkurler

ebru söyek

Rüyamda balkonda otururken kendi çocuğumun balkondan düşerken tutum son gücümle yukarı çekip kurtardım ama o esnada balkondan başka çocuğu düşerken gördüm ama ona bişey yapmadım

Armyy

Öncelikle ben ve arkadaşım konuşuyorduk, onu uzun zamandır görmüyordum neyse bizim evdeydik, sonra balkona geçtik ne olduysa yada nasıl olsuysa arkadaşım balkondan aşağı sarktı hemen elini tuttum, oda neredeyse düşecekti sonra seslendim yüksek sesle anne! Dedim ama kimse yoktu bende son gücümle onu yuları çektim kurtulmuştu, sonra burayı pek hatırlamıyorum ama bayılmıştı herhalde sonra bende annemin yanına gittim, size seslendim niye gelmediniz dedim arkadaşım düşecekti gibi şey söyledim beni pek tınlamadılar, işte rüyam buydu 🙁