Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, evine haciz geleceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak gördüyseniz:

  • Özel işlerinizi arka plana atmanızda fayda var.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak giderileceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak hızlanacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşeni tutmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan bebek düşürmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek işlerin çok iyiye gideceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işaret eder.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek geçim derdine gireceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments