Rüyada düşmüş gibi olmak

Rüyada düşmüş gibi olmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Rüyada düşmüş gibi olmak gördüyseniz:

  • Zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada düşecek gibi olmak tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, dileklerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak rütbesinin artacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada denize düşecek gibi olmak sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada düşermiş gibi olmak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments