Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, şansının kendisinden yana olacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, resmi bir göreve getirileceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan bebek düşürmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına yorulur.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek onların başarıları ile övüneceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, mal kayıpları da yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, mutlu bir evliliğe rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments