Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, muradınıza ereceğinize, hayata karşı cesaretini kıracağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına işaret eder.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımından kaçının.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına delalettir.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine işaret eder.

Rüyada bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işarettir.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalettir.

Rüyada balkondan bebek düşürmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments