Rüyada bebeği balkondan düşürmek

Rüyada bebeği balkondan düşürmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek can sıkıcı haberler almaya, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işarettir.

Rüyada bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, başarıların devamlı olacağına yorulur.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet eder.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulur.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan bebek düşürmek bol kazanç elde edileceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments