Rüyada balkondan bebek düşürmek

Rüyada balkondan bebek düşürmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine işaret eder.

Rüyada balkondan bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde engelleyici etkiler altında olacaksınız.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan bebek düşürmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına yorulur.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, beklediklerini duyacağına delalettir.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments